Meditation & Visualisering

Meditation & Visualisering

Processen har til formål med afsæt i dig, din situation og ønsker med fokus på at du styrker dit mindset, din intuitive tilgang og indre ro. Det vil inkludere meditation, visualisering og øvrige bevidsthedsteknikker og redskaber.

Du vil blive guidet til at anskue dine ressourcer i en helhedsbetragning og med forskellige perspektiver med henblik på at du optimere din intuitive tilgang og ressourcers tilgang.

Situation & Udfordringer

Afsæt og fokus er individuelt og målrettes dig:

  • Du ønsker at styrke dit mindset og inkludere konkrete redskaber inden for meditation og visualisering
  • Hverdag er hektisk masser af forventninger, og jeg ønsker at blive mere skarp på overblik og handlinger
  • Frustreret, og du ønsker at få redskaber til at du kan slippe ‘vi’ feltet og blive mere hjemme i mig selv i ‘jeg’ feltet
  • Du har et stort ansvar, hvor du er på 24/7, men du ønsker konkrete redskaber, så du kan styrke din ‘egen tid’ til reflektion og bundfældelse

Udbytte

Dit helhedsfokus, dine perspektiver og indre ro vil blive opgraderet, som du bringer i spil i dine forskellige livsområder og rammer.

Du vil blive yderligere bevidst om din intuition, og samspillet i forhold til dine øvrige ressourcer – energien, kroppen, følelserne, tankerne og lyset.

Fokusområder

Eksempler på relevante fokusområder:

  • Meditation
  • Visualisering
  • Afslapning
  • Fokusøvelser
  • Inspiration, Teori, Øvelser, Træning

Feedback fra Christina,
én af mine kunder

Christina, Body SDS behandler & Kropsterapi, GDPR (Anonym)

Jesper har været super god til at finde ud af hvor jeg var, og hvad jeg havde brug for, da jeg stod uden job. Efter mit forløb med Jesper er min jobretning blevet vendt 180 grader i den rigtige retning for mig. Jeg er blevet bevidst om min intuitive kunnen, og mine stærke kompetencer inden for sport, behandling og massage. Derfor har jeg valgt at supplere mit teoretiske fundament, med en Body sds-uddannelse, som jeg er i fuld gang med, og jeg har allerede en god tilgang af klienter i min forretning.

I situationen skaber Jesper et tillidsfuldt rum, hvor man let kan vende diverse situationer, og han har en ro og energi, der gør det trygt og behageligt at være sammen med ham. Han er i stand til at anskue og vende tingene på en helt speciel måde, så man ser sin situation fra helt andre vinkler og opdager nye løsningsmuligheder.

Da jeg selv har opnået fantastiske resultater ved at arbejde sammen med Jesper, henviser jeg gerne og ofte klienter til ham. Jeg kan med ro i maven sige, at jeg til enhver tid kan anbefale Jesper. Han er utrolig god til at sætte sig ind i andre menneskers situation og hjælpe dem dér, hvor de er, uanset hvilket niveau de er på.

Har du brug for sparring?

Har du brug for støtte, eller søger du en sparringspartner.

Jeg har støttet mange til at finde den rette løsning, når de har stået i udfordringen, kompleksiteten eller den meningsløse situation  – i jobbet eller i livet.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog.

DEL WEBSITE: